Despre noi

O nouă perspectivă – aceasta este viziunea pe care o avem noi, fondatorii acestui blog (pseudonimele cu care apărem – Catanic, So. , Manu021s, Cupersonalitate);  aceasta este scopul care ne-a unit.

Trăim în timpuri de cotitură, la cumpăna dintre două epoci istorice. Trecerea dintr-o epocă în alta nu s-a făcut niciodată lin, ci cu multe frământări sociale, speranţe răvăşite pentru marea majoritate a oamenilor, dar şi cu noi oportunităţi pentru cine le observă şi le fructifică. Noi ne numărăm printre cei care am observat că se apropie noua eră şi am înţeles că pentru a prospera, este nevoie de o schimbare a mentalităţii, a stilului de viaţă. Este nevoie de a uita principiile care ni s-au inoculat în şcoală şi în societate în general.

Noi ducem o muncă pentru a ne dezvolta pe noi, pentru ca apoi să te putem ajuta pe tine cititorule, pentru a te dezvolta şi a te pregăti pentru schimbările care se petrec.

7 comentarii

    • Multumim pentru sustinere! Iti creste speranta cand vezi ca nu esti singur impotriva lumii. Aceeasi senzatie de usurare am simtit-o si cand i-am intalnit pe Manu si pe Cata 🙂

  1. Ma bucur sa intalnesc oameni care chiar fac ceva.
    Am mai gasit pe interent grupuri, bloguri si alte pagini in care se promova critica impotriva anumitor situluri de muzica etc.

    Sunt sigur ca nu o sa va opriti si veti inspira o noua perspectiva.
    Spun asta atat de sigur pentru ca, lumea se poate schimba doar prin puterea exemplului iar voi aveti aceasta perspectiva.
    Va urez numai bine.

    • Multumim mult, Marian.
      Desigur, nu ne oprim aici, ci vom continua, chiar daca uneori intr-un ritm mai poticnit .

      Daca mai revii, vei gasi si alte lucruri interesante!

  2. Lumea virtuala ramane virtuala aparent ea are viata insa e moarta si lipsita de o relationare reala fiind mai degraba o inchisoare a ideilor si parerilor individuale sau de grup . Poate ca e bine si corect ce faceti sau poate ca nu totul apare clar si totusi viata e traita prea in ceata devenind o insirurire de recatii multiple . Poate ca nu pricep eu bine sau sunt blocat in trecut insa pana acum nu am gasit calea catre ”succes” sau poate am gasit o parte din ceva si nu o pot vedea . Imi cer scuze daca nu am reusit sa fiu impartial si obiectiv probabil ca nu am luat in calcul anumiti factori . Cat despre stiluri muzicale nu ma pronunt fiecare poate alge ceea ce i place sau ceea ce i produce o stare de siguranta . Succes in exprimarea ideilor si perceptelor voastre de viata , sper sa ajutati prin ce scrieti pe altii sau macar sa aveti acest scop ca factor de pronire . Mentionez ca nu am vrut sa contrazic pe nimeni si nici sa creez neplaceri prin ceea ce am scris . \m/

    • Lumea virtuala ..este doar un canal prin care noi putem arata lumii ca exista o alta perspectiva, ca viata se paote trai si altfel decat cum am fost obisnuiti de societate. Succesul il gasesti tu insuti, iti alegi informatiile care ti se potrivesc si iti alegi o cale pe care sa o urmezi. Viata se traieste offline, insa de mediul online te poti folosi ca sa iti alegi informatiile pe care le digeri si care te fac un om mai bun. Banuiesc ca nu te uiti la televizor nu?.. ca acolo iti sunt bagate informatiile gresite despre lume si societatea in care traim. Bineinteles si la Tv sunt programe bune gen Discovery, dar poti fi selectiv.
      Cat despre preferintele muzicale, fiecare asculta ceea ce pentru el inseamna ceva, care rezoneaza cu el, acelasi lucru e valabil, de exemplu, in culorile hainelor pe care le porti, a mobilei din casa ta si a culorii de pe pereti. Toate reflecta starea si personalitatea ta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.