Să vorbim despre dezvoltarea ta 2


Ai început să faci schimbări în stilul tău de viaţă?

Data trecută ţi-am povestit despre schimbarea obiceiurilor alimentare cu altele sănătoase.

Pe lângă hrană sănătoasă, ai nevoie de exerciţii fizice.

 

Nu trebuie să faci sport de performanţă. E de ajuns dacă îţi alcătuieşti un plan de exerciţii de fitness şi cardio, pe care să îl poţi pune în aplicare. Indiferent că te antrenezi la sală sau acasă, ideal ar fi să împarţi antrenamentul în exerciţii cardio şi exerciţii pentru dezvoltarea musculaturii.

 

În cazul în care ai decis să te abonezi la sală, atunci ai gantere şi aparate diverse pentru exerciţii de body building, iar ca şi exerciţii cardio, poţi utiliza banda de alergare sau bicicleta statică. Dacă decizi să te antrenezi acasă, atunci lucrurile devin mai interesante, ai o mai mare varietate de exerciţii, îţi poţi folosi imaginaţia mai bine şi… e gratis. Să-ţi spun un secret: contrar credinţelor populare, antrenamentul acasă poate fi la fel de eficient ca şi cel de la sală. Sau chiar mai eficient!

 

De ce ţi-am spus despre necesitatea exerciţiilor fizice? Pentru ca să ştii ce să faci când te plictiseşti? Da, acum vei ştii ce să faci când te plictiseşti

În timpul exerciţiilor fizice, creierul este relaxat şi astfel îţi pot veni uşor idei pentru dezvoltarea ta. Poate nu din prima zi, dar dacă vei practica exerciţii fizice în mod constant, vei avea parte de nişte revelaţii. Ţi-o garantez. Iar atunci când ţi-a venit în minte o idee, nu o lăsa să-ţi scape. Pune-o imediat în aplicare.

 

Aşadar, când nu ştii de unde să începi dezvoltarea ta, când nu ştii care ţi-e vocaţia şi încotro să te îndrepţi, începe să faci exerciţii de fitness, sau cardio (alergări, dans, ciclism, dance-aerobic, aerobic).  Sau pur şi simplu, plimbă-te prin parc sau undeva în natură. Sigur la un moment dat vei primi o revelaţie.

 

Practicarea regulată a exerciţiilor fizice, combinată cu nutriţia sănătoasă, te pot face apt pentru ca să prinzi viitoare oportunităţi. Mult mai multe oportunităţi şi şanse apar celor care arată „fit”. Tu însuţi vei avea o gândire optimistă şi vei ştii să găseşti oportunităţile care te ajută în dezvoltarea ta.

 

Odihna. Ai obiceiul de a te culca noaptea târziu? Te trezeşti aproape de ora prânzului? O mare parte din persoanele pe care i-am consultat aveau aceste obiceiuri legate de odihnă. Lipsa somnului, sau un somn prost îţi vor sabota dezvoltarea. Culcă-te mai devreme, pentru a te trezi devreme. E mai greu la început, până te obişnuieşti.

 

Indicaţiile ce ţi le-am dat mai sus, ţi le-am spus din propria experienţă. Dacă le adopţi şi tu, îţi garantez că în timp vei avea o altă viziune asupra vieţii tale, îţi vei descoperi vocaţia, vei avea parte de oportunităţi de dezvoltare şi vei fi mulţumit de tine. Ba chiar, vei atrage şi admiraţia celor din jur.

Mult succes! Aştept să îmi laşi un comentariu despre cum ai simţit că aceste obiceiuri ţi-au schimbat viaţa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s