RSWA: 3 zile de recuperare si planuire pentru ceea ce urmeaza…


Planul era sa stam doua zile in Sfantu Gheorghe, dar ne-am lungit la 3. Oricum nu ne grabeam la nimic pentru ca eram deja inaintea planului initial.

Cu o seara inainte ne astepta Anca, care vroia sa mearga cu noi pe o portiune de traseu. Asadar acum suntem 6 (cei doi care au venit cu noi de la Sulina au ramas undeva pe plaja, cred ca ne-au injurat destul si nu le mai trebuie :D)

In aceste 3 zile ne-am plimbat prin sat, pe la magazine, pe faleza care este in constructie (se modernizeaza si ei, duceti-va acum cat mai puteti ca apoi o sa fie prea turistic), am facut plaja, si am pierdut mult timp prin camping. Oricum este cel mai dragut camping pe care l-am văzut pana acum.

Chiar am si incercat sa pescuim ceva in canalul de langa camping dar ce pesti am prins au fost prea mici pentru a incerca sa-i gatim.  I-am lasat sa mai creasca putin. Totusi mai pe seara Cornel si Andrei au fost direct la Dunare si au prins 6 pesti ceva mai mari, numai buni cat se ne facem pofta de peste prins de noi. 😀

Am facut poze la numerele de telefon ale celor care fac excursii prin Delta, iar mai tarziu am sunat si am stabilit cu un domn de la Politia de Frontiera cum vom face pentru urmatoarea portiune de traseu.

Imediat dupa canalul Sfantu Gheorghe urmeaza peninsula Sacalin si malul normal, pe care nu se poate merge la pas pentru ca este mlastinos. Asa ca am ales sa mergem pe Sacalin si seara sa vina sa ne ia ca sa ne treaca pe mal din locul de unde se poate merge.

In tot acest timp am pregatit si 3 plute de PET-uri pentru ca stiam ca acum vom avea cu siguranta niste canale de trecut.

Timpul petrecut in Sfantul Gheorghe a fost foarte placut desi, recunosc, la un moment dat in ziua a treia ma cam plictiseam putin. Dar a fost buna recuperarea pentru ceea ce a urmat. A cam fost totusi masina de tocat bani pentru ca cheltuiam aici intr-o zi mai mult decat cheltuaim in 3 zile in salbaticie. 😀

Urmeaza.. frumoasa peninsula Sacalin

Ma uitam pe cateva poze. Langa mine este Anca si Bogdan.
Ma uitam pe cateva poze. Langa mine este Anca si Bogdan.
un avion foarte dragut langa plaja din Sf. Gheorghe
un avion foarte dragut langa plaja din Sf. Gheorghe
tulumba din Sfantu Gheorghe ce se vedea de la jumatatea drumului dinspre Sulina
tulumba din Sfantu Gheorghe ce se vedea de la jumatatea drumului dinspre Sulina
cateva casute din complex
cateva casute din complex
Pe plaja. Copac "plantat" de noi. :)
Pe plaja. Copac "plantat" de noi. 🙂
niste pelicani se relaxau (pana am venit noi si i-am deranjat) la gura de varsare a canalului Sf. Gheorghe in mare
niste pelicani se relaxau (pana am venit noi si i-am deranjat) la gura de varsare a canalului Sf. Gheorghe in mare
niste barci parcate in stuf
niste barci parcate in stuf
...
...

3 comentarii

  1. Daca domnul cu ochelari este cel din Bacau, cred ca l-am cunoscut la FanFest. Fain traseu ati facut, felicitari! Eu sper sa ajungem in Delta la inceputul lui septembrie. De la Sfantu Gheorghe la Sulina cum se poate ajunge mai repede? Cu barca? Sau exista si drum de masina?

    • Stiu ca este un dig pe care se poate merge cu masina, dar nu stiu in ce stare este. Noi am mers pe plaja, de la Sulina la Sfantu Gheorghe, dar in Sulina este si o unitate militara pe plaja, careti poate pune probleme daca vrei sa treci (pe plaja). Chiar ei ne trimiteau pe dig..

      • Salut, sunt fiul „domnului de la Politia de Frontieră” din Sfantu, v-am insotit si eu de pe Sahalin pe malul drept, vreau sa întreb de ce nu mai pot intra pe photo.walking.ro, acolo erau toate pozele. Pe acest site sunt doar cateva. V-ati mutat sau care e motivul ? Am încercat si in anii trecuti, dar se pare ca nu s-a remediat. Mersi anticipat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.