Tu esti urmatorul!


Tu esti urmatorul om de succes. Prin „om de succes” nu ma refer neaparat la castigul lunar, ci la cum te situezi in raport cu dorintele tale, obiectivele tale, vocatia ta.

Din moment ce citesti acest articol, sunt sigur ca ai auzit o groaza de povesti adevarate cu oameni simpli care au gasit calea spre a avea succes ajutandu-i pe ceilalti. De fiecare data ai zis: „bine, ei au simtit ceea ce trebuie sa faca, ei au prins o circumstanta norocoasa si au fost oamenii potriviti la locul potrivit. Dar eu? Eu?”

A trecut un an de zile de cand mi-am pus o dorinta fierbinte. Altfel zis, am lansat dorinta Universului Creator, lasand restul pe seama Lui. Daca toate acestea ar fi fost niste banalitati, nu mi-as pierde timpul sa scriu acest articol. Mai tii minte ce titlu are? Tu esti urmatorul (om de succes). Da, tu, cel/cea care ma citesti. Urmareste atent/a in continuare.

Ai o dorinta, un scop, dar nu stii cum sa ajungi la el? Tu doar scrie-ti scopul, creaza-ti imagini mentale si crede, crede ca si cum deja s-a indeplinit. Chiar daca nu stii cum vei putea tu ajunge la telul tau, tu doar crede ca ai ajuns. Intre timp, ti se vor revela solutii importante in drumul tau catre destinatia finala.

S-a intamplat acum un an cand imi doream sa fac bani pe internet, ca multi altii. Am pornit cu stangul, cu un esec. Judecand cu ochii de astazi, greseala aceea a fost cea care mi-a aratat vocatia mea si cum sa imi folosesc vocatia combinata cu puterea internetului. Care vocatie? Am descoperit interesul pentru nutritie si stare de bine, dar nu aveam calificare in acest domeniu. A mai trecut un timp si mi s-a dat sansa sa urmez un curs de nutritie. Era sansa, sau un lucru ce l-am atras? Am pornit de la dorinta de a face bani pe internet si am ajuns sa imi descopar pasiunea pentru nutritie si wellness. Mai departe am ajuns sa urmez un curs si deci sa studiez la modul serios acest domeniu. Nici nu ma gandeam acum un an ca voi face acest lucru. Si e abia inceputul…

Tu ce ai invatat din aceasta poveste adevarata? Ti-ai setat un obiectiv in care sa crezi cu tarie?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s