De la ambiţie la sens – Descoperind scopul vieţii tale


Salut.

Scurt mesaj si multe de vizionat.

Vroiam sa scriu un articol lung, in care sa spun parerea despre ce va recomand sa vedeti, dar nu mai am timp pentru ca in cateva ore plec in cea mai mare aventura a mea de pana acum…Romanian Seashore Walking Adventure.

Asadar, mai intai poti viziona filmul de mai jos pentru a vedea cum nu trebuie sa (mai) fii.

Daca filmul de mai sus poate e centrat prea mult pe partea negativa si nu prea ofera solutii, cel care vreau sa ti-l recomand e exact opusul. Este vorba de „De la ambiţie la sens – Descoperind scopul vieţii tale” (Ambition to Meaning: Finding Your Life’s Purpose sau simplu „The shift”)

Cum am spus, nu am timp sa spun acum prea multe despre el si oricum ar trebui intai sa-l vizionezi si apoi putem sta la discutii. Oricum titlul e destul de sugestiv.

Filmul e mult mai interesant decat pare in trailer.  Se pune mult accent pe renuntarea la EGO (Edge God Out) si pe alinierea cu ceea ce esti cu adevarat.

Daca tot ti-am dat de vizionat filme atat de lungi, primul 47 minute si al doilea putin peste 2 ore, vreau sa spun si despre clipul de la PRO TV pe care probabil ca l-ai vazut deja. Eu nu ma uit la TV dar daca ar fi sa aleg un post Romanesc acela ar fi PRO TV exact pentru genul acesta de mesaje pe care le mai arunca din cand in cand si pentru actiunile caritabile pe care le promoveaza.

Cred! Pot! Fac!

 

Cam atat! Iti doresc sa iei tot ce e mai bun din ce ti-am prezentat aici.

p.s. Daca vrei un impuls pentru a-ti schimba stilul de viata, poti incerca www.impulsul.ro E un curs conceput de cel mai bun psiholog din Romania, Pera Novacovici si il recomand cu cea mai mare caldura.

p.p.s. Daca esti curios unde ma duc si ce fac in urmatoarele 3 saptamani si ceva, poti vedea aici poze si povesti din aventura 🙂 http://photo.walking.ro/

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s