Cum sa va distrati de Sarbatorile Galatiului 2010!!


Observ ca s-a format o opinie cam negativista in ultimul timp cu privire la Sarbatorile Galatiului. Vreau sa contracarez unele idei exprimate aici de o persoana vizibil frustrata.

Bineinteles aceasta opinie vine tot de la cei care asteapta mult prea mult de la altii dar adevarul e ca cei care vor si stiu sa se distreze se vor distra de fiecare data oricum ar fi ele organizate. Da, bugetul este relativ mic. Da, poate ca s-a cheltuit prea mult pe alte chestii mai putin importante pentru unii. Poate ca nu-l avem ca invitat pe David Guetta sau poate unii il vroiau pe Guta insa eu vad macar acum un oras plin de culoare si mai cu viata, si mai vad altceva.

Cat despre faptul ca primarul a facut o traditie din sarbatorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie, nu pot decat sa il felicit. Cineva trebuie sa se gandeasca si la ei. Tin minte de bunicul meu acum vreo 3 ani cand a primit diploma de la primar ce fericit era. Nu multi mai ajung la asemenea performanta in ultimul timp si cei care ajung sunt de laudat.

Un „galatean” comenta despre celebrii vanzatori ambulanti care la urma urmei sunt niste intreprinzatori..sunt cei care muncesc pentru ei. Sunt veniti din toate colturile tarii cu produse specifice zonei de la produse alimentare la haine. Acesti vanzatori vin si dorm in masini cateva zile cat stau la noi si nu cred ca se plang pentru asta pentru ca ei asa fac bani iar cei care comenteaza sunt cei care nu s-au gandit macar o data in viata sa faca altceva decat sa munceasca toata viata la patron sau la stat si care s-au instalat confortabil intr-un trai amar, consolati la urma urmei si cu o mica speranta in ei ca „va fi mai bine dupa ce se termina criza”.

Pentru cei care stiti sa va distrati cu adevarat: La multi ani!!

Pentru ceilalti: Stati in casa!!

Voi cum va distrati de sarbatorile Galatiului? sau pentru cei din alt oras..is curios, cum sunt sarbatorile la voi?

Articol scris de Catalin Nicanov

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.