O nouă perspectivă.


O nouă perspectivă este ceea ce ne lipseşte. Nouă, românilor din lumea-ntreagă. O nouă perspectivă pentru fiecare va transforma România în ţara în care ne place să trăim, unde ne dorim să trăim. Vom fi oameni împliniţi pe toate planurile, capabili să zâmbim în fiecare zi şi să ne împlinim visele.

Toţi vrem o schimbare. Ne-am săturat de ceea ce vedem. Tu unde vezi schimbarea? Cine trebuie să se schimbe primul/primii? Până vei găsi un răspuns, eu ţi-l dau pe al meu: TU trebuie să iţi schimbi mentalitatea. Nu clasa politică, nu justiţia sau alte autorităţi. Trebuie să conştientizezi că tu deţii cheia succesului tău. În următoarele articole vei afla cât este de important modul în care te raportezi la lumea. Vom împărtăşi cu tine gândurile şi experienţele care ne-au făcut pe noi să schimbăm perspectiva, atitudinea.

Peste tot auzim oameni vorbind despre atitudine: „atitudine corectă”, „atitudine greşită”, „schimbare de atitudine”, etc.   Ce este atitudinea?

ATITÚDINE, atitudini, s. f. 1. Ținută sau poziție a corpului. 2. Fel de a fi sau de a se comporta (reprezentând adesea o anumită concepție); comportare. ◊ Expr. A lua atitudine = a-și manifesta poziția, a-și afirma (cu hotărâre) punctul de vedere. – Din it.attitudine, fr. attitude.
Sursa: DEX ’98

Atitudinea este felul de a ne comporta. Comportamentul rezultă din gândurile, ideile şi credinţele noastre.

Încearcă o nouă perspectivă!

Ţine minte că „Lumea nu este responsabilă pentru fericirea noastră”.

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s